Volledige boomverzorging op maat

Volledige boomverzorging op maat voor maximale groei en duurzaamheid.

Gooische Bomen is gespecialiseerd in elke type Nederlandse boomsoort. Wij kunnen hierdoor onze liefde voor boomgroei en de stimulans voor gezonde variatie in het groen met u delen. Dit houdt in dat wij een volledig pakket bieden voor boomverzorging, met werkzaamheden als controle op ziekten, snoeiwerk, plaagbestrijding of de uiteindelijke verwijdering van bomen als dit noodzakelijk blijkt te zijn. Gooische Bomen is actief voor zowel particulieren als bedrijven. Wij verrichten daarnaast ook werkzaamheden voor gemeenten.
Wij hanteren altijd de basisstappen van onderzoek, advies en uitvoering. Zo bent u verzekerd van een deskundig onderhoud.

  • Snoeien
  • Vellen
  • Ziekte & Plaagbestrijding
  • Frezen

Contact

U kunt contact met ons opnemen via het formulier op deze website. Daarnaast kunt u direct contact opnemen via het telefoonnummer 06 2996 4698. Het verstrekken van een offerte is altijd vrijblijvend.

Fantastische service. Een boom van 10 meter hoog in een kleine voortuin verwijderd, in twee uur geveld en afgevoerd. De top viel precies in het gangetje zonder andere struiken te beschadigen. Zeer aan te raden. Vriendelijke en correcte service. Redelijk tarief.

M.Grant