Over ons

Gooische Bomen is opgericht in 2013 door Dariush Ravani, Dariush is opgegroeid in de Lage Vuursche waardoor al vroeg zijn passie voor bomen en natuur is ontstaan. Dariush Besloot van zijn passie zijn werk te maken, en starten een bedrijf in de boomverzorging.

Ontwikkeling van Gooische Bomen

In 2016 kreeg Gooische Bomen zijn eerste projecten binnen diverse gemeentes, al snel groeide Gooische Bomen tot een professioneel bedrijf gespecialiseerd in projecten en bestekken binnen diverse gemeentes.

In 2019 word er nieuw onderdeel toegevoegd aan de diensten van Gooische Bomen, technisch boom advies. Zo brengt Gooische Bomen de bomen stand bij diverse overheidsinstanties, gemeentes, waterschappen en groenbeheerders in beeld, en adviseert in wat nodig is

Meer dan alleen advies

Als Gooische Bomen staan wij voor “meer dan alleen advies”. Natuurlijk is advies belangrijk, maar waarom zou u niet een stapje verder gaan? Graag kijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn. Daarbij staan kwaliteit en veiligheid voor uw bomen centraal. Natuurlijk steunen wij u bij het ontwikkelen van een goed werkend bomen beleid en niet alleen voor dit moment, maar zeker ook toekomst gericht!

Gooische Bomen bestaat uit een team van ervaren specialisten, welke efficiënt te werk gaan met ieder zijn eigen specialisme.

 

Certificering

Wij werken uitsluitend met gecertificeerd personeel: